HELPING THE OTHERS REALIZE THE ADVANTAGES OF PISTONLU KOMPRESöR TAMIRI

Helping The others Realize The Advantages Of Pistonlu Kompresör Tamiri

Helping The others Realize The Advantages Of Pistonlu Kompresör Tamiri

Blog Article

Filo hava kurutucuları, kullandığı gaz ile maksimum ısıl absorbsiyon sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Kolay kullanım, kolay bakım işlemleri nedeniyle tercih sebebidir.

Filtreler: Hava ve yağ filtrelerinin durumu kontrol edilmeli; gerekirse temizlenmeli veya değiştirilmelidir.

Alkom Kompresör firması, İstanbul’da pistonlu kompresör tamiri konusunda uzmanlaşmış bir servis sağlayıcıdır ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerinin ihtiyaçlarına cevap vermektedir.

Teknik servis ekibimiz uzun yıllar boyunca edindiği tecrübe ve bilgi birikimini son teknoloji bakım ve tamir ekipmanları ile harmanlayarak tüm servis ihtiyaçlarınızı karşılamaktadır.

Kısa vidalı kompresör nedir sorunun cevabı: tazyiklı hava elde etmek amacı ile kullanılan kompresör çeşididir. Başka kompresör çeşitlerine bakılırsa bir piston ya da benzeri bir donanım kullanılamaz.

Yağ kullanımının anormal seviyede artworkış göstermesi de kompresör tamiri gerektiren bir noktadır.

Daha fazla bilgi için uzmanlarımıza danışın Basınçlı hava sistemlerinde su yoğuşması işletme masraflarını artırır.

Hava Kurutucu Hava kurutucu, sistemdeki nemli havanın kurutulmasını sağlayan bir cihazdır. Her kompresör mutlaka havanın bir miktar nemini sisteme gönderir.

VSD teknolojisi, bu dalgalanmalara uyum sağlanmasına olanak tanır ve kısmi yük veya çalışma koşullarının değişmesi durumunda enerji tasarrufu sağlar.

Parça değişimlerinde orijinallerinin kullanılması ve verimli sonuçların alınması, tamir işlemlerinin sektörde uzmanlığıyla bilinen firmalar tarafından gerçekleşmesiyle sağlanır. Uzman bir ekibe sahip kompresör tamiri yapan firmalara dair iletişim bilgilerini Online üzerinden bulabilirsiniz.

Emme ve basma basıncında veya debi miktarında herhangi bir değişiklik gözükürse, bu durum işletmede bir hata olduğunun da işareti olabilmektedir. Kompresörün çalışma durumu aynı devam etse bile basılan gaz sıcaklığında artworkış ya da emme basma buraya tıklayın subaplarında farklılık gözükebilir. Böyle durumlarda elle kontrol edilerek arıza tespit edilebilir. Kompresörlerde yağlama yağı 50 ile 65 derece olmalıdır. Sıcaklık bu derecelerin dışına çıktığında soğutucu iyi çalışmakta ya da yağ pompası yeterli düzeni sağlayamamaktadır. Basınç, sıcaklık ve debi değişimleri sorun olarak ele alınıp çözümlenme gerektirebilir. Gerekli tedbirler alınmalı ve kontrol edilerek çözülmelidir. Örneğin yağlama basıncı düşmüşse filtre tıkanmış olabilir ya da yatakların aşınması yağ basıncının düşmesine neden olabilir. Yağlama borularının giriş noktalarında bulunan valfler tıkanabilir. Silindir soğutma suyu sıcaklığında gözlenen değişikliklerde soğutma suyu sistemi kontrol edilmelidir. Kompresörde sıkıştırma oranı artarsa basma gazı sıcaklığı İnternet sitesi da artmaktadır.

Ayrıca panel filtre, seperatör, emiş grubu tamir takımı ve vida rulman tamir takımı gibi parçalarda değişim gerekiyorsa sorun meydana gelen ya da İnternet sitesi ilerleyen zamanlarda challenge oluşturacak parçaların değişimleri yapılır.

Bakım Kayıtları: Yapılan bakım işlemlerini kaydedin ve gelecekteki ihtiyaçlar için referans Gaz Soğutmalı Hava Kurutucu alın.

Geri Bildirim: Müşteri geri bildirimleri alarak hizmet kalitemizi sürekli olarak artırıyoruz.Danışmanlık: Kompresör kullanımı ve bakımı hakkında profesyonel Daha fazla bilgi danışmanlık hizmeti sunuyoruz.

Pistonlu kompresörler genellikle, etkili bir soğutma sistemine sahip olmadıkları için arıza yapmaktadır. Cihazın etkili bir şekilde soğutulmaması ve çOkay çalışması sibopların aşırı derecede ısınmasına sebep olur. Sibopların ısınması sonucunda ise, yağ seviyesi azalarak yağsız çalışmak zorunda kalan segmanın aşınmasına sebep olur.

Report this page